Caravana de Crăciun pornește de la Universitatea pedagogică de Stat „Ion Creangă” din Chișinău

Universitatea Pedagogică de Stat” Ion Creangă” și Structura de Autoguvernanță Studențească a instituției, în ajunul sărbătorilor de iarnă, organizează CARAVANA DE CRĂCIUN!

CARAVANA de Crăciun are drept scop implicarea Universității în acțiuni de caritate, cu prilejul sărbătorilor de iarnă. Această campanie presupune colectarea cadourilor de crăciun pentru 30 de copii din familii socialmente-vulnerabile, beneficiari ai Asociației LA VIA.

În perioada 7-20 decembrie 2021, în incinta Universității, vor fi deschise câteva puncte de colectare a cadourilor de Crăciun:

  • La parterul blocurilor de studii, BOXE DE COLECTARE;
  • În blocul 4 de studii, biroul 12A, punct de colectare a cadourilor de Crăciun.

Punctele de colectare vor activa în intervalul 9:00 – 16:00 în perioada 07-20 decembrie 2021.

Tipuri de cadouri acceptate în campanie sunt:

  • Rechizite școlare;
  • Hăinuțe pentru copii de toate vârstele;
  • Jucării;
  • Produse alimentare;
  • Dulciuri etc.

 Cadourile de Crăciun vor ajunge la beneficiarii Asociației LA VIA în data de 23 decembrie 2021.

Cine este Asociația Obștească LA VIA?

Asociația Obștească La VIA este o organizație care activează în domeniul social, având ca scop identificarea familiilor socialmente-vulnerabile și cunoașterea nevoilor lor și a le face cunoscute societății. Asociația colaborează cu organizația internațională Word Made Flesh, SUA, cu filiale deschise în diferite țări ale lumii: Argentina, Bolivia, Brazilia, India, Nepal, Peru, România, Sierra Leone, Thailanda etc.

Misiunea Asociației La VIA constă în zidirea unei comunități prietenoase pentru familiile socialmente-vulnerabile. LA VIA reușește să creeaze un spațiu de respect și speranță, cu șanse egale de vindecare și recuperare holistică prin activități practice: artă, muzică, educație moral-spirituală, activități educaționale, ajutor la teme și consiliere, reabilitare și la integrare în societate a beneficiarilor.

Loading