Organizarea studiilor și activității UPSC pentru perioada 15 -26 noiembrie 2021 – urmare a evoluției situației epidemiologice

Pentru prevenirea răspândirii virusului COVID-19, reieşind din evoluţia situaţiei epidemiologice în țară, Rectorul UPSC a emis Ordinul Nr. 318 din 12 noiembrie 2021, cu privire la organizarea studiilor pentru perioada 1 – 12 noiembrie 2021.

Astfel, pentru această perioadă, activitatea de instruire la ciclul I licenţă, (cu frecvenţă şi frecvenţă redusă) şi ciclul II masterat se va desfășura în regim online.

La Facultatea de Ştiinţe ale Educaţiei şi Informatică, la programele de studii: Dans sportiv şi modem; Dans popular şi clasic, orele practice de dans se vor desfăşură în regim offline, iar la Facultatea de Arte Plastice şi Design, procesul educaţional se va desfăşura în regim mixt (orele teoretice – în regim la distanţă; orele practice – în regim offline).

Decanatele facultăţilor vor monitoriza conectarea la orarul online și vor monitoriza situaţia epidemiologică.

Totodată, Administrația UPSC îndeamnă studenții, cadrele didactice și nondidactice ale Universității, dar și toți cetățenii țării să dea dovadă de responsabilitate și solicită implicarea cât mai activă în procesul de vaccinare împotriva COVID19.

Ordinul Nr. 318 din 12 noiembrie 2021, pentru prevenirea răspândirii virusului COVID-19, varianta PDF aici.

Loading