La Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, înmânarea Dimplomelor absolvenților de master

Copleșiți de emoții, merituos și responsabil, în data de 4 aprilie 2024, absolvenții programelor de master: Didactica limbii engleze și strategii și de comunicare, Didactica limbii franceze și strategii de comunicare, Limba și cultură franceză, Didactica limbii germane și strategii de comunicare și Teoria și praxiologia traducerii și interpretării limbii engleze, de la Facultatea de limbi și Literaturi Străine, și-au primit Diplomele.

Dna decan a Facultății de Limbi și Literaturi Străine, dr., conf. univ. Angela Solcan, precum și alte cadre didactice, au felicitat absolvenții, le-au apreciat dedicația și interul manifestat de care au dat dovadă până în final și le-au urat multă inspirație în continaure, dorință aprigă de avansare profesională și de a fi în pas cu modernizările în sistemul educațional.

La rândul lor, absolvenții și-au exprimat recunoștința către cadrele didactice și Administrația Facultății, precum și către toți cei care i-au ghidat și le-au fost mereu alături atunci când au avut întrebări.

Felicitări tuturor!

Loading