Trainingul „Neticheta în procesul educațional universitar”, apreciat de către participanți

În data de 15 noiembrie 2023, Catedra Pedagogia Învățământului Primar, din cadrul Facultății de Științe ale Educației, UPSC, a desfășurat trainingulNeticheta în procesul educațional universitar”.

Evenimentul s-a realizat în format mixt și a inclus circa 90 de participanți, dintre care profesori universitari, cadre didactice, studenți și masteranzi.

Formatorul trainingului, dr. lect. univ. Victoria STRATAN, a interacționat cu participanții în timp real prin utilizarea unui suport vizual și valorificarea eficientă a aplicațiilor Mentimeter, Ideaboardz, Wordwall. 

În cadrul evenimentului, au fost dezvoltate competențele de comunicare în mediul online; au fost elucidate conceptul de netichetă și regulile de etichetă privind utilizarea rețelei universitare, neticheta pentru scrierea unui email, normele etice aferente sesiunilor online (conferințe online, ore de curs online, etc.).

Participanții și-au exprimat opinia despre relevanța și actualitatea subiectului, utilitatea conținuturilor abordate, importanța respectării regulilor de netichetă în mediul universitar.

Aducem mulțumiri dnei dr. lector univ. Victoria STRATAN, pentru organizarea și desfășurarea trainingului, comunicare constructivă și abordare interactivă. Mulțumim participanților pentru participare și interesul manifestat.

Loading