Conferință științifică națională cu participare internațională „Valorificarea neuroștiințelor în dezvoltarea personală”

Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă” din Chișinău, în cadrul subprogramului instituțional de cercetare „Modele de valorificare a neuroștiințelor în dezvoltarea personală”, organizează Conferința Științifică Națională cu participare Internațională „Valorificarea neuroștiințelor în dezvoltarea personală” Evenimentul va avea loc pe 7-8 noiembrie 2024, în Centrul Național de Inovații Digitale în Educație „Clasa Viitorului”, strada Ion Creangă1, bl. 1, Chișinău, în regim mixt (Google Meet).

La evenimentul științific, sunt invitate cadre științifico-didactice, didactice și de cercetare din Republica Moldova și din străinătate.

Limbile de lucru ale conferinței sunt: engleza, româna, rusa.


Doritorii de a participa la eveniment se pot înscrie completând formularul de înregistrare, prin accesarea linkului https://forms.gle/S6D3eZqWnaAegi97A .

Materialele pentru publicare vor fi expediate la adresa de e-mail: teachedu.md@gmail.com. Sunt acceptate și prezentări virtuale sau postere.

Important:

  • Data limită de înscriere la conferință – 28 octombrie 2024.
  • Prezentarea materialului redactat pentru publicare – 28 octombrie 2024;
  • Textele comunicărilor vor fi redactate în limba română sau într-o limbă de circulație internațională;
  • Articolele vor fi supuse verificării antiplagiat. Similitudinile și autocitările nu vor depăși 25 % din volumul total.
  • Autorii trebuie să-și asume răspunderea pentru ținuta lingvistică și grafică a textului propus.
  • Materialele care nu vor întruni condițiile vor fi excluse.
    Participanții la eveniment vor avea acces la varianta PDF a Programului cu o săptămână înainte de eveniment, pe site-ul www.upsc.md
  • Culegerea de materiale ale conferinței va putea fi accesată pe repozitoriul bibliotecii, după ce va trece toate etapele de elaborare
  • Pentru orice întrebare, rugăm să contactați comitetul organizatoric la adresa teachedu.md@gmail.com

Detalii, inclusiv, Cerințe pentru redactarea articolelor, aici.

Loading