Oportunitate pentru studenți: bursă pentru 4 luni în SUA

Fondul de burse Ambasador pentru vară, muncă și călătorii este un program unic de diplomație publică și distinct de bine-cunoscutul program general de vară, muncă și călătorii. Programul oferă burse (stipendii) studenților pentru a dobândi experiență profesională și în limba engleză în Statele Unite.

Candidații selectați vor călători în Statele Unite până la patru luni în timpul vacanței de vară universitare, cu o bursă oferită de Departamentul de Stat. Candidații selectați se vor întâlni, vor lucra, vor trăi și vor învăța atât de la oameni din Statele Unite, cât și de la alți studenți internaționali, în timp ce împărtășesc experiențele zilnice. 

Ce oferă programul?

Experimentați Statele Unite : veți putea trăi ca „un localnic” timp de până la 4 luni în timpul programului. De acolo, vei învăța cultura locală, vei îmbunătăți limba engleză și apoi vei avea ocazia să călătorești până la 30 de zile după programul tău pentru a vedea mai multe din Statele Unite.

Oportunitate de a lucra: veți fi asociat cu angajatori gazdă din comunitățile sezoniere din Statele Unite și veți lucra în locuri de muncă sezoniere, la nivel de intrare, cu un nivel înalt de interacțiune cu colegii și oaspeții americani. Veți avea ocazia să practicați limba engleză, să câștigați un salariu corect și să experimentați activități de vară.

Construiește-ți CV-ul:  în timp ce lucrezi în timpul programului tău, vei învăța abilități precum serviciul pentru clienți americani, competențe interculturale, adaptabilitate și gândire rapidă și critică. 

Întâlnește oameni noi: vei întâlni americani de la toate nivelurile societății și participanți din întreaga lume, la fel ca tine! 

Taxele de program incluse: taxe de program, asigurări de sănătate, taxe de interviu pentru viză, taxe SEVIS și zboruri dus-întors către și dinspre Statele Unite! 

Criterii de eligibilitate:

  • Cunoaștere suficientă a limbii engleze pentru a interacționa cu succes într-un mediu vorbitor de engleză;
  • Studenți de școală postliceală înscriși la o diplomă sau un alt curs de studiu cu normă întreagă și care urmează în mod activ la o instituție de învățământ postliceală acreditată din afara Statelor Unite;
  • Să fi finalizat cu succes cel puțin un semestru sau echivalent de studii academice postliceale.

Detalii, aici: https://md.usembassy.gov/swt-ambassador-scholarship-fund/

Loading