Marea Dictare Națională, ediția a II-a

Dragi prieteni,

Ministerul Educației și Cercetării al Republicii Moldova anunță înscrierea la Marea Dictare Națională, ediția a II-a, care va avea loc pe 31 august 2024, ora 9:00, în Piața Marii Adunări Naționale.

Evenimentul este organizat sub egida Președinției Republicii Moldova și are drept scop sărbătorirea limbii române și promovarea vorbirii și scrierii corecte în rândul populației.

În acest an, Marea Dictare Națională va întruni un număr de trei ori mai mare de participanți, la eveniment fiind așteptate aproximativ 1500 de persoane dornice să-și testeze competențele lingvistice prin scrierea dictării. Cei care vor avea cele mai bune rezultate la scrierea dictării vor fi premiați în cadrul unui eveniment public.

Participarea este deschisă pentru toți, iar pentru a fi parte a acestui eveniment, doritorii sunt îndemnați să se înregistreze, accesând următorul link: https://bit.ly/mareadictare

Toți participanții vor primi la fața locului foi, pixuri, apă și chipiuri și este necesar să vină mai devreme cu jumătate de oră pentru a se înregistra și a-și ocupa locul.

Loading