Pregătirea UPSC pentru noul an de studii

Septembrie bate la ușă…, iar Universitatea este în vâltoarea pregătirilor de un nou an de studii. UPSC, grație subproiectului „Asigurarea calității și relevanței formării profesionale a viitorilor pedagogi prin programe de studii inovative și conexe la piața muncii”, realizat în cadrul Programului de Îmbunătățire a Învățământului Superior, finanțat de Banca Mondială, transformă sălile de curs în spații educaționale multifuncționale. Mai mult, renovează și dotează laboratoarele didactice  cu echipament de ultimă generație în toate blocurile de studii:

  • bl. 1, 2, 3 – str. Ion Creangă, 1
  • bl. 6 – str. Cornului, 10
  • bl. 7 – str. Iablocikin, 5.

Dragă student/studentă, suntem o „Universitate cu personalitate” și ne pasă de confortul tău fizic și psihoemoțional. Conștientizând că un spațiu educațional modern și performant este premisa dezvoltării unor caractere umane de valoare, îți pregătim săli de curs cu mobilier nou ce îți va trezi inspirația, echipamente specializate ce vor da naștere performanței academice, alte resurse educaționale deschise și TIC generatoare de creativitate.

Te așteptăm, la programele de studii nou-lansate, precum și la cele cu tradiție, modernizate potrivit solicitărilor pieței muncii, pe care le-ai ales în Admiterea 2024.

Valorifică spațiile educaționale UPSC și fii PROfesor de succes!

Loading