Școală de vară penru tineri experți în științe politice și istorie în Ucraina

Secția Relații Internaționale și Managementul Proiectelor a UPSC anunță:  Centrul Mieroszewski invită studenți, masteranzi și  doctoranzi, tineri cercetători, jurnaliști și experți în domeniul afacerilor externe să participe în cadrul școlii de vară  internaționale ‘Thinking wisely. The Mieroszewski Centre’s School of Political Expertise’. Este o oportunitate unică de a-ți dezvolta abilitățile analitice, de a explora metode de cercetare și de a învăța mai multe despre activitatea grupurilor de experți.

Pe parcursul a șase zile de ateliere, vei cunoaște experți din think-tank-uri  (grupuri de discuții) precum ‘Ukrainian Prism’, Institutul Polonez de Afaceri Externe și Centrul Mieroszewski.

Obiective:

  • Dezvoltarea noilor experiențe culturale și transnaționale;
  • Analiza diverselor aspecte ale relațiilor polono-ucrainene;
  • Instruire intensă a scrierii analitice, esențiale pentru orice cercetător.

Data: 14-20 august 2024.

Locul desfășurării: Tatariv, regiunea Ivano-Frankivsk, Ucraina (locul a fost ales luându-se în considerație distanța față de zona de război pentru asigurarea unui mediu de învățare pașnic și sigur. 

Participanți: 15 persoane. Studenți, masteranzi, doctoranzi din Polonia, Ucraina, Moldova și tineri lideri din domeniile afaceri publice, relații internaționale, drept internațional și istorie.

Cerințe: nivel înalt de limbă engleză și interes de cercetare pentru domeniile sus-menționate.

Suplimentar, Centrul Mieroszewski asigură: cazare și mese, participare la prelegeri și ateliere, materialele evenimentului și transport de la gara feroviară Tatariv (Tatariv-Bukovel) la hotel și retur. Transportul va fi asigurat în limita de €300 pentru toți participanții.

Dosarele sunt acceptate până la 6 iulie 2024. Pentru înregistrare, accesați https://form.mieroszewski.pl/to/thinkingwisely?utm_campaign=Dzia%C5%82%20Komunikacji%20OB%20%2B%20MS&utm_content=%20Develop%20your%20analytical%20future%20with%20the%20Mieroszewski%20Centre%21&utm_medium=email&utm_source=getresponse&utm_term=getresponse

Alătură-te, ca să înveți cum să creezi expertiză politică la cel mai înalt nivel!

The Centrul Mieroszewski este o entitate de stat subordonată Ministerului Culturii și Patrimoniului Național al Republicii Poloneze. Misiunea Centrului este inițierea, susținerea și derularea activităților pentru popoarele din Europa de Est, în special ucraineni, belaruși, georgieni și moldoveni, pentru consolidarea independenței țărilor lor.   

Detalii: https://mieroszewski.pl/en/the-centre

Contacte UPSC: Secția Relații Internaționale și Managementul Proiectelor, str. Ion Creangă 1, bl.2, birou 25

Lect. univ., dr. Lilia Petriciuc, șef secție, petriciuc.lilia@upsc.md

Loading