Școala de vară JASSY 2024, la UAIC, Iași

Secția Relații Internaționale și Managementul Proiectelor a UPSC anunță că Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi, Romania organizează ediția a 7-ea a Școlii de vară JASSY – a Journey through life and hArd sciences, economicS, Social sciences and the tourism industrY, care va avea loc între  8 și 19 iulie 2024.

Studenții care sunt interesați de o experiență motivantă de învățare academică și socio-culturală sunt invitați să se înregistreze la unul din modulele oferite:


Dacă doriți să acumulați credite academice în timp ce savurați un șir de activități zilnice distractive și de networking, sunteți invitați să depuneți Cv-ul și o scrisoare de motivare la jassy@uaic.ro până la 1 iunie 2024.

Cazarea, micul dejun și prânzul sunt acoperite de către universitatea gazdă. Cheluielile aferente (călătoria tur-retur, cina, asigurarea medicală) vor fi suportate de către participanți.


Informația despre modulele JASSY este disponibilă la: http://www.uaic.ro/en/jassy/ pentru întrebări și solicitări, transmiteți un mesaj la jassy@uaic.ro.

Contacte UPSC:

Secția Relații Internaționale și Managementul Proiectelor, str. Ion Creangă 1, bl. 2, birou 25
Lector universitar, dr. Lilia Petriciuc, Șef Secție: petriciuc.lilia@upsc.md

Loading