Înregistrarea la sesiunile de instruire a managerilor instituționali și a cadrelor didactice privind aplicarea instrumentelor și mecanismelor de asigurare a calității în programele de studii superioare

Stimați membri ai comunității academice,

Dăm startul unor noi sesiuni de instruire privind aplicarea instrumentelor și mecanismelor de asigurare a calității și monitorizarea programelor de studii superioare din perspectiva racordării acestora la solicitările pieței muncii.

Pentru această activitate sunt planificate două zile: 29-30 martie 2024, iar durata totală instruirilor este de 8 ore.

Sunt vizate două grupuri-țintă:

  • Grup-țintă nr. 1: managerii instituționali: prorectori, decani, prodecani, șefi de catedre.
  • Grup-țintă nr. 2: responsabilii de asigurare a calității și cadrele didactice universitare.

FORMATOR: Alexandru CHIȘ, conf. univ., dr., Universitatea Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca, România. Are o importantă experiență în domeniul asigurării calității în învățământul superior. Din 2007 este expert ARACIS, evaluator permanent în cadrul comisiei 13 ID/IFR. Experiența sa în cadrul UBB și ARACIS a fost valorificată inclusiv prin participarea la elaborarea reglementărilor legate de asigurarea calității în învățământul superior din România.

Activitatea este planificată în cadrul subproiectului UPSC: „Asigurarea calității și relevanței formării profesionale a viitorilor pedagogi prin programe de studii inovative și conexe la piața muncii” (ACRVP), Proiectul Învățământul Superior din Moldova, implementat de Ministerul Educației și Cercetării al Republicii Moldova, finanțat de Banca Mondială.

Persoanele interesate trebuie să completeze formularul de înregistrare, care a fost, în prealabil, expediat pe adresa de email.

Pentru alte detalii despre sesiunile de instruire, ne puteți contacta:
Lucia SAVA, manager de subproiect: sava.lucia@upsc.md

Loading