Techstars Startup Weekend – De la idei, la inovație

Sunteți gata să vă puneți în aplicare ideile pentru startup? Vă invităm să vă alăturați la un weekend deschis de inovație la Startup Moldova!

Startup Moldova este încântată să vă invite la evenimentul nostru ce va avea loc între 20 și 22 octombrie 2023. Spre deosebire de evenimentele noastre anterioare, de data aceasta, nu ne limităm la un subiect anume.

Deschidem ușile pentru toate ideile voastre inovatoare, indiferent de domeniul sau industria în care se încadrează. Dacă aveți o idee în care credeți cu tărie, acesta este locul potrivit pentru a o aduce la viață.

În decursul a 54 de ore, veți avea oportunitatea să colaborați cu mentori, facilitatori și antreprenori din Moldova, gânditori ca și voi, pentru a transforma conceptele voastre în startupuri viabile. Scopul nostru este de a reuni minți creative într-un mediu care favorizează transformarea ideilor voastre în realitate.

Fie că sunteți programator, designer, specialist în marketing, tehnolog, antreprenor sau pur și simplu doriți să învățați mai multe despre lumea startupurilor, vă invităm să participați la acest weekend transformativ. Vă veți putea prezenta ideile, forma o echipă, crea un prototip, valida modelul de afaceri și prezenta în fața unui juriu de experți, toate acestea într-un singur weekend.

Pentru mai multe detalii, accesaţi Web Site-ul Startup Moldova.

Evenimentul este organizat de Startup Moldova, în parteneriat cu Techstars și cu sprijinul USAID Moldova, Suedia și UKAid. Sponsorul evenimentului este Orange Moldova, iar sponsorii globali sunt: Google Google for Startups și GoDaddy.

Loading