La Facultatea de Geografie, înmânarea Diplomelor de licență și master, promoția 2023

Cu o tradiție de peste 80 de ani, unica Facultate de Geografie din Republica Moldova dezvoltă competențe în procesul educațional în domeniile Științe ale Educației, Științe ale Pământului și Servicii Publice.

Și de această dată, cu emoții de bucurie și trăirea satisfacției unei noi împliniri, absolvenții programelor de studii de licență și master ai Facultății de Geografie a UPSC, promoția 2023, în data de 14 iulie, în Clasa Viitorului, și-au primit merituos Diplomele de absolvire.

Dna Alexandra BARBĂNEAGRĂ, Rectorul UPSC, dl Ion Mironov, decanul Facultății de Geografie, precum și alte cadre didactice, șefi de catedre, coordonatori ai programelor de studii au felicitat absolvenții, apreciind atitudinea lor responsabilă, perseverența și dedicația de care au dat dovadă pe toată perioada studiilor.

La rândul lor, absolvenții și-au exprimat gratitudinea către administrația universității și întreg corpul didactic, care, în pofida schimbărilor din ultimii ani, au depus tot efortul ca procesul de studii, atât teoretic, cât și practic, să decurgă la nivel înalt și au mulțumit pentru posibilitatea mobilităților academice peste hotarele țării de care au avut parte.

Dragi absolvenți, vă îndemnăm să vă păstrați cutezanța și năzuința, să vă fixați noi obiective, noi aspirații, să dați dovadă în continuare de perseverență și să atingeți noi înălțimi.

Felicitări! La mai mult și la mai mare!

Loading