Online, seminar: „Competențe digitale pentru siguranță pe Internet”

Utilizarea noilor tehnologii în procesul de învățământ a devenit parte integrantă a acestuia. Condițiile socio-economice din ultima perioadă au demonstrat că actul educațional nu mai poate fi disociat de instrumentele digitale, care facilitează crearea și utilizarea resurselor didactice.

În aceste noi condiții apar noi reguli de utilizare a produselor activității pedagogice, dat fiind faptul că orice produs digital poate deveni victima unui atac cibernetic.

Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă” din Chișinău și Digital Flower anunță seminar cu genericul: „Competențe digitale pentru siguranță pe Internet”.

Evenimentul se va desfășura 𝒐𝒏𝒍𝒊𝒏𝒆, în data de 𝟐𝟑 𝐦𝐚𝐢 𝟐𝟎𝟐𝟑, ora 𝟏𝟒:𝟎𝟎.

Linkul de acces: https://meet.google.com/ckr-dnbm-pip?hs=224

În cadrul seminarului, experții Ana Bulat-Guzun, dr în Științe ale educației; Andrei Rusnac, expert în securitatea informațională și digitalizare; Irina Pohila, expert în digital banking; Mihai George Guranda, expert în securitatea cibernetică vor face o incursiune în domeniul securității cibernetice, prin prezentarea tendințelor mondiale și naționale din acest domeniu, prin descrierea unui set de procese și practici de siguranță cibernetică, prin abordarea măsurilor de securitate necesare de aplicat pentru a fi în siguranță în mediul online.

Vă așteptăm cu drag!

Loading