În cadrul conferinței anuale, doctoranzii UPSC și-au prezentat rezultatele științifice

În data de 11 mai, 2023, doctoranzii școlilor doctorale „Științe ale Educației” și „Psihologie” și-au prezentat rezultatele științifice în cadrul conferinței anuale 2023, manifestație, înregistrată în lista evenimentelor științifice, recunoscute de ANACEC.

În ședința de deschidere a lucrărilor conferinței dnul Constantin Ciorbă, dr. hab., prof. univ., Președintele Consiliului Științific, a apreciat dorința doctoranzilor pentru diseminarea  rezultatelor științifice în cadrul acestui eveniment, fiecare din cei 93 de doctoranzi înscriși, demonstrând cunoaștere profundă a domeniului de cercetare și convingere pentru continuarea documentării la temele de cercetare ale tezelor de doctorat. 

Conferința și-a desfășurat lucrările în format online și fizic, în două secțiuni, moderate de Directoarele Școlilor Doctorale, Larisa Sadovei, dr. conf., univ., și Victoria Gonța, dr. conf., univ., în cadrul cărora au fost prezentate comunicări, susținute de doctoranzii din R. Moldova și România. Diversitatea tematică a demonstrat interesul față de problemele științifice ale domeniilor științe ale educației și psihologie, lucrările conferinței devenind o oportunitate pentru continuarea dezbaterilor în grupuri mici de cercetare, urmărind identificarea soluțiilor la problemele științifice identificate prin metodologii relevante în actualitate.

Loading