Mobilitate de formare la UPSC pentru personalul administrativ de la Facultatea de Științe a Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu

În perioada 20 – 28 aprilie 2023, doamna Mariana Gliga, de la Facultatea de Științe a Universității „Lucian Blaga” din Sibiu, a efectuat o mobilitate de formare la Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă din Chișinău în cadrul programului Erasmus+.

În cadrul mobilității, doamna Gliga a avut întrevederi cu Prorectorul pentru Relații Internaționale și Cooperare, conf. univ. Ludmila Armașu-Canțîr, cu decanul Facultății de Fizică, Matematică şi Tehnologii Informaționale, conf.univ. Andrei Braicov, cu membrii catedrelor facultății și cu studenții. 

În dialogul cu stafful UPSC, s-a accentuat importanța relațiilor de colaborare inter-instituțională și s-a evidențiat relevanța schimbului de bune practici la nivel administrativ.

Mariana Gliga le-a vorbit studenților despre programele de formare profesională în cadrul Facultății de Științe a Universității „Lucian Blaga” și despre oportunitățile de a realiza stagii de practică la companii de top precum Continental, Bosch, NTT- Data, Visma sau Ropardo,  care își desfășoară activitatea la Sibiu. În contextul dialogului deschis și constructiv, studenții au fost încurajați să se implice în  activitățile dedicate lor și să participe la concursurile de mobilitate, care, cu certitudine le deschid  numeroase oportunități pentru dezvoltarea profesională și cea personală.

Loading