Angajarea absolvenților în câmpul muncii – Domeniul Educație/Științe ale Educației, sesiunea a 2-a

„𝐀𝐧𝐠𝐚𝐣𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐚𝐛𝐬𝐨𝐥𝐯𝐞𝐧ț𝐢𝐥𝐨𝐫 î𝐧 𝐜â𝐦𝐩𝐮𝐥 𝐦𝐮𝐧𝐜𝐢𝐢 – 𝐃𝐨𝐦𝐞𝐧𝐢𝐮𝐥 𝐄𝐝𝐮𝐜𝐚ț𝐢𝐞/Ș𝐭𝐢𝐢𝐧ț𝐞 𝐚𝐥𝐞 𝐄𝐝𝐮𝐜𝐚ț𝐢𝐞”, sesiunea II – învățământ cu frecvență la zi ciclul I (licență) și ciclul II (masterat) este subiectul, care urmează a fi abordat, într-o nouă sesiune din 𝐓Â𝐑𝐆𝐔𝐋 𝐃𝐄 𝐂𝐀𝐑𝐈𝐄𝐑𝐄.

Evenimentul este organizat de Centrul Consiliere și Ghidare în Carieră, Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă” din Chișinău, în colaborare cu Ministerul Educației și Cercetării al Republicii Moldova și se va desfășura în data de 𝟏𝟕.𝟎𝟐.𝟐𝟎𝟐𝟑, 𝐨𝐫𝐚 𝟏𝟓:𝟎𝟎, în format 𝐨𝐧𝐥𝐢𝐧𝐞.

𝐎𝐫𝐠𝐚𝐧𝐢𝐳𝐚𝐭𝐨𝐫: Centrul Consiliere și Ghidare în Carieră

𝐈𝐧𝐯𝐢𝐭𝐚𝐭: Eudochia Ceban, specialist MEC, Direcția Învățământ Profesional Tehnic.

La acest eveniment sunt invitați:

  • Direcția Management Academic și Asigurarea calității;
  • Decanii Facultăților Universității;
  • Președinții Comisiilor de ghidare și consiliere în carieră la facultate;
  • Absolvenții programelor de studii învățământ cu frecvență la zi ciclul I (licență) și II (masterat) care nu sunt angajați și au vechime didactică 0 ani;

• Absolvenții programelor de studii învățământ cu frecvență la zi ciclul I (licență) de la alt domeniu decât Științe ale Educației, dar aferent calificării inițiale, în care aceștia au absolvit în perioada studiilorsuperioare de licență programul unui modul psihopedagogic.

Evenimentul va fi organizat exclusiv 𝐨𝐧𝐥𝐢𝐧𝐞, pe platforma Google Meet. Linkul de acces va fi distribuit de către Decanii Facultăților și Președinții Comisiilor de Ghidare.

Loading