Activități desfășurate în cadrul Clubului de Engleză interactivă, Facultatea de Limbi și Literaturi Străine

Actualmente, a cunoaște limba engleză înseamnă a avea toate ușile deschise, oriunde în lume. Deseori, în învățarea unei limbi străine, avem frica de multitudinea regulilor neînțelese, de abundența de timpuri, articole, de multiplele semnificații ale unor lexeme, etc. Dar, cu certitudine, în comunicare, în socializarea cu vorbitorii nativi, frica dispare și se instalează tot mai sigur interesul.

Datorită interesului imens, Catedra Filologie Engleză, în colaborare cu Centrul American din UPSC, vine cu un șir de activități, la care sunt invitați toți doritorii de socializare în limba engleză: studenții UPSC, liceeni, profesori și toți cei interesați să exceleze în comunicarea în limba engleză!

  • 6 februarie, ora 15:00, offline în cab. 302, Troi și Heidi Jo Darrin vă așteaptă la o nouă sesiune a Clubului de engleză interactivă.
  • 7 februarie, ora 15:00, offline în cab. 302, va avea o altă sesiune din cadrul ciclului nou „Talking Texas” cu oaspeții noștri din Texas – Josh și Amy Madrid.
  • 9 februarie, ora 16:00, online, doamna Jackie Campitelli în cadrul reniunirii mult așteptate va deschide parantezele pe marginea subiectului „U.S. Current Events: The War on Drugs” (Evenimentele curente din SUA: Războiul împotriva drogurilor.) Linkul de conexiune: https://meet.google.com/ocy-pqbj-cht

Nu ratați această posibilitate de a discuta cu nativi americani și de a descoperi cele mai noi informații despre cultura americană și evenimentele curente din SUA. Vă asigurăm că veți dezvolta capacitatea de a gândi în engleză ș a vă exprima liber gândurile.

Vă așteptăm cu mare drag!

Loading