Oportunitate pentru studenți și masteranzi: Dreamups, despre munca la distanță

Acceleratorul de inovații și antreprenoriat Dreamups invită studenții să participe la Innovation Jam unde timp de 48 de ore vor genera soluții focusate pentru MUNCA LA DISTANȚĂ.

  • Evenimentul va avea loc în perioada 18 – 20 noiembrie 2022.

Fii parte din revoluția muncii la distanță!

  • Locația – Digital Park.

La eveniment, participantele și participanții vor cunoaște care sunt diferențele dintre tipurile de muncă la distanță, provocările cu care se confruntă atât angajatorii, cât și angajații. În plus, dragi studenți ș i masteranzi, veți avea șansa de a participa la ateliere de Ideare, Identificarea clienților și Pitching pentru a genera o soluție practică pentru lacunele actuale de pe piața muncii.

  • Adaptează trecutul, reinventează prezentul și programează viitorul! Acceleratorul de inovații și afaceri Dreamups te invită la un eveniment de trei zile, în care vor fi abordate provocările muncii distribuite.

Munca distribuită la distanță sunt noile posibilități fierbinți ale angajării după focarul de COVID-19. Innovation Jam, ediția Munca Distribuită reprezintă o posibilitate minunată în care vei ajunge să interacționezi cu persoane pasionate care generează soluții B2B și B2C focusate cu privire la diferitele forme de angajare.

  • Ce vei face la jam-ul de inovare?

Vei cunoaște care sunt diferențele dintre munca la distanță, cea distribuită și tipul hibrid, provocările cu care se confruntă atât angajatorii, cât și angajații. În plus, veți avea șansa de a participa la ateliere de Ideare, Identificarea clienților și Pitching pentru a genera o soluție practică pentru lacunele actuale de pe piața muncii.

  • De ce să participi la Innovation Jam?

– Vei face networking cu pasionate/-ți de tehnologie din Moldova;

– Vei interacționa cu mentori de nișă și cu experiență;

– Vei valida rapid ideea generată;

– Vei crea un mockup în 48 de ore;

– Vei face un Pitch Deck și vei prezenta în fața unui public.

Participanții la Innovation Jam își vor testa abilitățile de leadership, lucrând în echipă la o problemă selectată timp de 48 de ore. La eveniment pot participate specialite și specialiști din marketing, design, ingineri IT, recrutori de resurse umane, studenți și mulți alți pasionați de tehnologie. Te poți implica, chiar dacă nu ai abilități de codare.

Agenda Innovation Jam:

  • Vineri, 18 noiembrie

17:00 – 17:30 Lansare

17:30 – 18:30 Provocările muncii la distanță

18:45 – 19:30 Ideare

19:30 – 21:30 Formarea echipelor

  • Sâmbătă, 19 noiembrie

10:00 – 21:00 Mentorat

11:00 – 12:00 Identificarea clienților

17:00 – 18:00 Pitching

  • Duminică, 20 noiembrie

10:00 – 14:00 Mentorat

17:00 – 18:30 Demo Day

  • Cum pot să mă alătur?

În Innovation Jam poți să te înregistrezi atât cu echipă proprie, cât și singur. În cadrul primei zile, vor fi create echipele, astfel, vei putea găsi acolo viitori coechipieri. Participarea este gratuită, dar în baza formularului de înregistrare.

ÎNREGISTREAZĂ-TE aici: https://bit.ly/InnovationJam_DistributedWork

Anunțul despre eveniment, format PDF, aici.

  • Alătură-te, OFFLINE, în perioada 18 – 20 noiembrie 2022 și fii parte din revoluția muncii distribuite. Locația – Digital Park. Ai doar de câștigat!

__________________________

Innovation Jam este o inițiativă Catalyst susținută de Dreamups, finanțat printr-un grant de Ambasada SUA la Chișinău, Partener General – Orange Systems. Ambasadorii evenimentul – Index, Oyster. Partener media – Simpals.

    Loading