Oportunitate: Internet de mare viteză în cadrul proiectului „Internet Gigabit pentru școala ta”

Centrul Național de Inovații Digitale în Educație „Clasa Viitorulu” din cadrul Unviersității Pedagogice de Stat „Ion Creangă” din Chișinăi și Compania „StarNet” vă invitați să conectați instituția dvs. la internet de mare viteză în cadrul proiectului „Internet Gigabit pentru școala ta”.

Tehnologiile moderne și internetul nu oferă, în viața de zi cu zi, acces fără bariere la comunicare și schimb de informații. Conectarea școlilor la internet de mare viteză, va optimiza procesul de predare-învățare-evaluare. Numeroase resurse, aplicații și platforme educaționale vor fi disponibile doar la un click distanță. fapt va permite atât profesorilor, cât și elevilor accesul la diverse instrumente digitale cu ajutorul acestei aceștia pot crea lecții cu un conținut informațional mai interactiv.

Conectarea instituțiilor educaționale la internet de mare viteză este una dintre direcțiile strategice stipulate în Memorandumul de Înțelegere „Susținerea conectivității și utilizarea tehnologiilor digitale în educație” semnat între Ministerul Educației și Cercetării, partenerii de dezvoltare și operatorii de servicii internet.

Mai multe informații – în formularul de aplicare.

Formularul de aplicare aici.

Loading