„Balul Bobocilor” aduce în prim-plan talentul și entuziasmul studenților anului întâi

Tradițional, în fiecare an „Balul Bobocilor” la UPSC aduce în prim-plan talentul celor mai ingenioși studenți ai anului întâi.

Azi, 21 decembrie 2021, au fost premiți cei 8 studenți de la 4 Facultăți înscriși în Concurs. „Balul Bobocilor 2021 – Online” a fost o provocare atât pentru participanți cât și pentru membrii juriului dar, ca de fiecare dată, entuziasmul, creativitatea și pozitivismul au învis.

Astfel, au fost nominalizați următorii stundeți:

  • LOCUL I

SÎRBU Cristian, facultatea Științe ale Educației și Informatică, grupa 105, programul de studii, Informatică;

GLUŞCENCO Valeria, facultatea Științe ale Educației și Informatică, grupa 104, programul de studii, Dans sportiv şi modern.

  • LOCUL II

BULGARU Daniel, facultatea Limbi și Literaturi Străine, grupa 103, programul de studii, Limba italiană și Limba engleză;

GOLUB Victoria, facultatea Limbi și Literaturi Străine, grupa 103, programul de studii, Limba italiană și Limba engleză.

  • LOCUL III

BRÎNZEI Andrei, facultatea Filologie și Istorie, grupa 104, programul de studii, Istorie și Geografie;

CĂRBUNE Ana, facultatea Filologie și Istorie, grupa 104, programul de studii, Istorie și Geografie.

  • LOCUL IV

STEPAN Nichita, facultatea Arte Plastice și Design, grupa 102, programul de studii, Design Interior;

CUȚULAB Vladelina, facultatea Arte Plastice și Design, grupa 101, programul de studii, Grafică.

La veniment a participat dna Rector, conf. univ, dr. Alexandra BARBĂNEAGRĂ, care a încurajat studenții să dea dovadă și de-acum înainte de inițiativă, perseverență și stoicism.

Evenimentul s-a desfășurat grație Sindicatului Studențesc și a reprezentanței studențești care l-au organizat și, desigur, cu aportul partenerilor: Comunitatea XA Moldova, CNIDE „Clasa Viitorului” și Salonul de frumusețe „The Beauty Hill”, cărora le mulțumim sincer.

Loading