Festivalul „Flori de toamnă”, ediția 2021 – emoții și descoperire de talente

Viața de student, așa cum se știe, este colorată, plină de emoții, inspirație și motivație pentru noi descoperiri și manifestări.

Tradițional, și în această toamnă, studenții UPS „Ion Creangă” și-au demonstrat talentul la Festivalul „Flori de toamnă”, ediția 2021.

Organizat de către Sindicatul Studențesc și Direcția Studenți #UPSC în persoana dnei Uliana Culea și Secția Educație Artistică în persoana dnei Mariana Vacarciuc împreună cu dl. Iulian Dumitraș și dl. Ion Guțu, Festivalul de artă „Flori de toamnă” ne-a mângâiat sufletele și ne-a copleșit cu aduceri aminte.

Spectatorii din sală, dar și cei din online, au admirat-o și pe invitata specială, Cristina Gonciarova, solistă a Teatrului de Operă și Balet „Maria Bieșu” care, prin vocea și energia sa debordantă, a motivat participanții festivalului să-și cultive talentul și să-și urmeze vocația.

Studenții, prin recitalul de cântec și poezie pentru care au primit Diplome, au demonstrat că dragostea de frumos aduce inspirația și creează momente de neuitat.

Loading