UPSC, în activități de colaborare cu Direcția Generală Educație Strășeni

Reprezentanți ai Facultății de Științe ale Educației au jurizat Concursul de proiecte STEAM „Istorie trăită – istorie povestită. Aventuri, cercetări, descoperiri”, desfășurat laLiceul Teoretic „M. Eminescu” din Strășeni.

Viaţa este o acţiune şi nu o muncă la comandă. Școala, făcând parte din viață, trebuie să-i adopte caracteristicile. Anume acest principiu a fost demonstrat la concursul proiectelor STEAM cu genericul „Istorie trăită – istorie povestită. Aventuri, cercetări, descoperiri”, organizat de către Direcția Generală Educație Strășeni în data de 19 aprilie 2024.

Membrii Facultății de Științe ale Educației: COJOCARI Lidia, dr., conf. univ. șef, Catedra de Pedagogie Preșcolară, Educație Fizică și Dans, GÎNJU Stela, dr., conf. univ., Catedra de Pedagogie Preșcolară, Educație Fizică și Dans, șef, Direcție Management Academic și Asigurarea Calității, POPA Natalia, dr., lector univ., Catedra de Pedagogia Învățământului Primar, au avut onoarea de a participa în calitate de Juriu la acest concurs, valorificând acordul de colaborare semnat între UPSC și Direcția Generală Educație Strășeni.

Elevii claselor primare din șapte instituții de învățământ ale raionului Strășeni, ghidați de cadrele didactice au demonstrat competențe digitale, de investigare, de comunicare, de colaborare în elaborarea și prezentarea proiectelor. Toate echipele participante au fost premiate cu Diplome de onoare și cadouri oferite de Administrația Universității Pedagogice de Stat „Ion Creangă” din Chișinău.

Mulțumiri alese dnei CACIUC-ROȘIORU Lucia, șefa Direcției Generale Educație Strășeni, dnei COTELEA Eudochia, specialist principal în cadrul Direcției Politici Educaționale și Management, DGE Strășeni și dnei TROIAN Tatiana, directoarea Liceului Teoretic „M. Eminescu” din Strășeni pentru invitație, ospitalitate și buna organizare și desfășurare a concursului.

Felicitări cadrelor didactice și elevilor pentru performanțele atinse!

Loading