La Facultatea de Științe ale Educației, ceremonia festivă de înmânare a Diplomelor, promoția 2023

Facultatea de Științe ale Educației a Universității Pedagogice de Stat „Ion Creangă” din Chișinău, în toți cei peste 65 de ani de activitate, a creat nenumărate generații de pedagogi, care, prin vocație și dăruire, consolidează procesul educațional. Statisticile spun că, în R. Moldova, rar se poate întâlni vreo instituție de învățământ, în care să nu activeze cadre didactice, absolvente ale acestei Facultăți.

Cei 𝟓𝟔𝟑 𝐝𝐞 𝐚𝐛𝐬𝐨𝐥𝐯𝐞𝐧𝐭̗𝐢 ai Facultății de Științe ale Educației a UPSC, promoția 2023, sunt o dovadă a faptului că sistemul educațional din R. Moldova avansează. În zilele de 𝟏𝟏 𝐬̗𝐢 𝟏𝟐 𝐢𝐮𝐥𝐢𝐞, sala Clasa Viitorului a devenit neîncăpătoare, a adunat emoții de bucurie, recunoștință adresate administrației universității, coordonatorilor de program, cadrelor didactice și părinților de absolvenții programelor de studii. Avem certitudinea că viitorul generației de mâine este pe mâni bune!

Dna Alexandra BARBĂNEAGRĂ, rectorul UPSC, dna Nina GARȘTEA, decanul Facultății de Științe ale Educației, dna Valentina CIOBANU, prodecanul Facultății, dna Victoria COJOCARU, dr. hab., prof. univ., dna Larisa CUZNEȚOV, dr. hab., prof. univ., dna Elena RUSU, dr., conf. univ., precum și alte cadre didactice, cu mândrie și aprecieri merituoase, au felicitat absolvenții, dorindu-le să-și mențină entuziasmul și să exceleze în domeniul profesional.

În premieră, Facultatea de Științe ale Educației a lansat 𝐆𝐚𝐥𝐚 𝐀𝐛𝐬𝐨𝐥𝐯𝐞𝐧𝐭̗𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐝𝐞 𝐎𝐧𝐨𝐚𝐫𝐞, astfel, 13 absolvenți ai ciclului I, licență și 16 absolvenți ai ciclului II, master, au primit Diplomă de Excelență, înmânate în semn de înalte aprecieri pentru atitudinea responsabilă, pentru perseverență și performanțe academice deosebite.

Absolvenții au subliniat calitatea studiilor realizate, competențele profesionale formate pe parcursul anilor de studii, amintind de momentele de neuitat, petrecute alături de colegi și profesori, atât în cadrul orelor de curs, cât și în cadrul diverselor activități extracurriculare, a mobilităților academice din afara țării, precum și de la diferite Concursuri și Festivaluri naționale și internaționale la care au participat fiind membri ai Ansamblului Model de Dans Popular „Ciuleandra”, care, de peste 25 de ani, în conducerea artistică a dlui Ion BENCHECI, activează în cadrul Facultății.

  • Mai multe fotografii, aici.

Loading