Reprezentanți UPSC, la Pria Employer Branding & HR Conference Moldova, 2023

La data de 16 mai 2023 în cadrul Pria Employer Branding & HR Conference Moldova, 2023 reprezentanții UPSC au împărtășit bunele practici ale UPSC din domeniul promovării imaginii instituționale și formării specialiștilor competitivi pe piața muncii.

Lucia Sava, dr., conf. univ., Șefa Direcției Comunicare, Imagine și Marketing Instituțional a punctat principalele realizări ale DCIMI, precum elaborarea noii identități instituționale, a noului Manualului de identitate vizuală a UPSC, a materialelor de promovare a ofertei educaționale; colaborarea cu diez.md – Știri pentru tineri, filmarea 10 videouri cu și despe studențții UPSC „Rezident la Creangă”, editarea buuletinului de știri în format electronic Newsletter UPSC.

Natalia Patic-Celpan, specialist principal, Secția de Relații Internaționale și Managementul Proiectelor, a vorbit despre experiențele Centrului de de Angajabilitate Francofon, proiectele în care au fost implicați beneficiarii centrului, invitarea specialiștilor din țară și de peste hotare pentru desfășurarea atelierelor pentru studenții francofoni cu scopul de a le dezvolta competențe interpersonale și antrepenoriale.

Larisa Chirev, psiholog, specialist principal, servicii de consiliere și dezvoltare personală, CGCC „EduCareer”, a prezentat activitățile organizate de către Centrul de Ghidare și Consiliere în Carieră pe următoarele dimensiuni: educație pentru carieră și consiliere vocațională pentru studenții ciclului I licență și II master, ghidarea absolvențților vizând oportunitățile profesionale de angajare în câmpul muncii și atragerea tinerilor în carierea didactică.

La lucrările conferinței, au participat și cadre didactice și studenți de la facultățile Psihologie și PPS și Limbi și Literaturi Străine, având posibilitatea să afle direct de la reprezentanții diverselor companii despre valoarea culturii organizaționale, importanța soft slills-urilor, așteptările avute față de potențialii angajați, dificultățile întâlnite în procesul de recturare etc.

Conferința a fost organizată de către PRIAevents (România) în parteneriat cu Kaufland, Lucru.md și Vector.

Loading