Studenții Facultății Filologie și Istorie la Nocturna Bibliotecilor

La cei 130 de ani de la nașterea poetei ruse Marina Țvetaeva, studenții Facultății de Filologie și Istorie, ghidați de cadrele didactice, împreună cu elevi ai Colegiului de Studii Administrative și Fiscale au participat la serata literară „Marina Ţvetaeva – poeta secolului de argint”, activitate desfășurată în cadrul Campaniei Nocturna Bibliotecilor 2022, în incinta și cu sprijinul Bibliotecii Universitare.

Doritorii de a aduce un omagiu Marinei Ţvetaeva au fost studenţii anilor I, II și III ai Facultăţii Filologie şi Istorie, programul de studii: Limbă şi Literatură rusă engleză şi elevii anului I ai Colegiului de Studii Administrative şi Fiscale, ghidaţi de dna lector universitar Damian Nadejda și dna lector universitar, dr. Ţîmbaliuc Elena.

Au fost declamate versurile îndrăgite, prezentată biografia şi activitatea literară a poetei, totodată participanţii au vizionat filmul documentar „Despre viaţa şi soarta tragică a poetei Marina Ţvetaeva”. Sala locaşului cărţii a devenit neîncăpătoare pentru doritorii de a fi în această zi mai aproape de cei care au îndrăgit creaţia Marinei Ţvetaeva.

Loading