La UPSC, studenții Facultății de Arte Plastice și Design, participanți la Concursul de Pictură „VotART” 2024

Studenți și cadre didactice de la facultatea de Arte Plastice și Design a UPSC, a participat, în data de 15 octombrie 2024, la vernisarea lucrărilor elaborate de participanții Concursului de Pictură „VotART”. În cadrul evenimentului, organizat de CICDE – Centrul de Instruire Continuă în Domeniul Electoral, în parteneriat cu Facultatea de Arte Plastice și Design a UPSC, au fost expuse 39 de lucrări la subiectul „Moldova votează – tinerii se implică!”.

Vernisajul a avut loc la UPSC, blocul I. La inaugurarea expoziției de pictură au participat rectorul universității, Alexandra Barbăneagră, decanul Facultății de Arte Plastice și Design, Ana Simac și directoarea CICDE, Doina Bordeianu. De asemenea, evenimentul a fost prilejuit de prezența administrației Facultății de Arte Plastice și Design, dar și a câtorva zici de studenți și studente ale facultății și universității.

Facultatea de Arte Plastice și Design a acordat suport logistic la amenajarea expoziției și la lansarea acesteia în cadrul acordului de colaborare între Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă” din Chișinău și CICDE – Centrul de Instruire Continuă în Domeniul Electoral.

Vizitatorii au posibilitatea, în blocul central, parter (str. I. Creangă, 1) să admire, în perioada 15 octombrie -3 noiembrie 2024, 39 de lucrări cu tematică electorală, scopul expoziției de pictură desfășurată în cadrul campaniei de informare „Învață cu noi, alege singur!” este de a încuraja tânăra generație să-și exercite dreptul de vot în mod asumat și conștient la alegerile prezidențiale și referendumul republican constituțional de la 20 octombrie 2024.

Loading