Reprezentanți ai Oficiului Special Guvernamental pentru Educație al Provinciei Jeju din Coreea de Sud, în vizită la UPSC

Reprezentanți ai Oficiului Special Guvernamental pentru Educație al Provinciei Jeju din Coreea de Sud au întreprins o vizită la UPSC. Evenimentul s-a desfășurat în data de 29 iulie 2024.

Oaspeții coreeni au apreciat ascensiunea vizibilă a activității UPSC din ultimii ani. De asemenea, delegația asiatică, în dialog cu echipa de la CNIDE „Clasa Viitorului”, au aflat despre școlile din rețea și activitățile în cadrul Centrului. Aceștia au fost interesați, în special, de formarea inițială și continuă a profesorilor. Vizita a continuat cu prezentarea Laboratoarelor Educaționale și a echipamentelor disponibile la Centrul „Clasa Viitorului” și în școlile din rețea.

Alexandra Barbăneagră, Rectorul Universității Pedagogice de Stat „Ion Creangă” din Chișinău, a vorbit despre proiectele dezvoltate în cadrul universității cu suportul partenerilor strategici și despre importanța existenței unei conexiuni între actorii implicați în dezvoltarea domeniului TIC și transformarea digitală a educației.

Prezent la eveniment, Kim Kwang Soo, Guvernatorul Oficiului Special Guvernamental pentru Educație al Provinciei Jeju din Coreea de Sud a subliniat importanța parteneriatului dintre Republica Coreea și sistemul educațional din Republica Moldova.

Loading