Conectarea umană, starea de bine și sentimentul de siguranță – seminar pentru studenții și masteranzii UPSC

„Conectarea umană, starea de bine și sentimentul de sifuranță. Aplicații ale teorieri polivagale pentru sănătatea mintală și psihoemoțională a individului și comunității” a fost genericul seminarului desfășurat în data de 6 iunie 2024, pentru studenții, masteranzii și cadrele didactice de la Facultatea de Psihologie și Psihopedagogie Specială. Evenimentul a fost posibil grație întâlnirii cu Viorel Pașca, vicepreședintele Institutului Român de Psihoterapie Integrativă și coordonatorul proiectului Polyvagal România.

Participanții au avut posibilitatea nu doar să cunoască principiile teoriei polivagale (Neuroceptia, Coreglarea și Ierarhia) și fundamentele biologice ale sentimentului de siguranță și ale conectării umane, dar și să experimenteze unele tehnici practice și exerciții prin care își pot influența starea de bine.

Alese mulțumiri psihoterapeutului integrativ Viorel Pașca pentru ocazia de a aprofunda cunoștințele din zona neuroștiinței siguranței și relațiilor umane, care sunt un element sine qva non în eficiența și productivitatea organizațională, dar și a calității vieții cotidiene.

Evenimentul a fost organizat de către Centrul de Ghidare și Consiliere în Carieră a UPSC „I. Creangă” cu sprijinul decanatului Facultății de Psihologie și Psihopedagogie Specială.

Loading