Săptămâna Educației la UPSC – Porți deschise pentru candidații la Admiterea 2024

Astăzi, 28 aprilie 2024, în cadrul Săptămânii dedicate Educației, UPSC și-a redeschis porțile pentru candidații la Admiterea 2024. Sute de elevi din toate colțurile țării au vizitat Universitatea, s-au familiarizat cu oferta educațională, spațiile educaționale multifuncționale.

În cadrul evenimentului elevii au vizitat „Clasa Viitorului”, Orange Digital Center, laboratoarele specializate, Centrele culturale.

În cadrul vizitei, viitorii candidați au fost informați despre condițiile de admitere, posibilitățile de cazare, mărimea bursei, asigurările sociale, posibilitățile de agrement pe care le propune instituția.

Facultățile Universității au oferit candidaților informații utile, posibilitatea de a  experimenta formule chimice, de a rezolva situații educative, de a călători virtual cu ochelarii VIAR, de a comunica cu profesorii nativi în limbile engleză, franceză, germană și italiană, de a primi ghidare și consiliere în carieră etc.

Momentul culminant al activității l-a constituit „prezentarea” de către viitorii candidați la admitere a siglei UPSC, înregistrată cu dronele din dotarea laboratoarelor UPSC. 

Ținem să aducem sincere mulțumiri tuturor elevilor, profesorilor care au vizitat Universitatea. Elevilor le dorim bafta la examenele de bacalaureat și îi așteptam cu drag la Admiterea 2024.  

Loading