Mobilitate academică de formare la Universitatea Valahia din Târgoviște

În perioada 22 aprilie – 28 aprilie 2024, Angela Teleman, doctor în științe pedagogice, conferențiar universitar, șefa Departamentului Educație Timpurie și Învățământ Primar din cadrul Centrului de Formare Continuă și Leadership al Universității Pedagogice de Stat „Ion Creangă” din Chișinău, se implică activ într-o mobilitate de formare Erasmus+ la Universitatea „Valahia” din Târgoviște, România.

În cadrul acestui program de formare, doamna Teleman este implicată în variate activități desfășurate la Departamentul de Învățământ la Distanță și Formare Continuă, precum și la Departamentul Științe ale Educației. Ea a participat activ la activitățile specifice programului de master în managementul educațional și dezvoltare curriculară, precum și la programul de licență în pedagogia învățământului primar și preșcolar.

Întâlnirile Angelei Teleman cu prorectorul universității, profesorul universitar Marian Vâlciu, au fost prilejuri productive pentru discutarea perspectivelor colaborării între cele două instituții de învățământ superior, cu accent pe domeniile cheie educației. De asemenea, discuțiile cu Alina Gabriela Anghel, directoarea Departamentului Științe ale Educației, au fost constructive și orientate spre sprijinirea participării eficiente a Angelei Teleman la activitățile programului de formare.

Această experiență în cadrul Mobilității de Formare Erasmus+ nu doar consolidează angajamentul Angelei Teleman față de dezvoltarea profesională continuă, dar și subliniază importanța colaborării internaționale în domeniul educației. Este un exemplu elocvent al dedicației cadrelor didactice pentru îmbunătățirea practicilor educaționale prin schimbul de experiență și expertiză la nivel internațional.

Loading