Săptămâna Educației la UPSC – „5 principii ale educației de succes”

„5 principii ale educației de succes”a fost genericul seminarul pentru părinți și profesori, desfășurat, astăzi, 24 aprilie 2024, la Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă” din Chișinău, în sala mare a Clasei Viitorului. Evenimentul se înscrie în activitățile din cadrul Săptămânii Educației din Republica Moldova.

Seminarul a fost moderat de către expertul Evghenii Isacenko din Belarus, psiholog practic profesionist, consilier de familie, cu o experiență de 16 ani; fondator al „Școlii familiei Evghenii Isacenko”; autor de cursuri și programe pentru copii, părinți, profesori, oameni de afaceri (cursuri online, seminarii internaționale, școală privată, grădiniță, festivaluri, proiecte sociale, tabere etc.); co-fondator al Centrului Belarus de Pedagogie Umană; fondator al Asociației Publice Culturale și Educaționale „TAȚII”; autor de cărți, invitat permanent la emisiuni radio, TV; soț și tată a 4 copii.

Participanții din cadrul evenimentului, părinți, cadre didactice, studenți, masteranzi și toți cei interesați de subiect, au avut oportunitatea să discute la subiecte precum: Cum să educi un copil fericit folosind 5 secrete ale părinților fericiți; Cum să depășești situațiile dificile cu copilul tău fără stres, pedepse și resentimente. Cum să fii un părinte încrezut în sine etc.

Întâlnirea a avut o parte teoretică, precum și o parte practică interesantă – cu o analiză a solicitărilor personale ale participanților.

Sala arhiplină a demonstrat interesul participanților vis-a-vis de subiectul abordat și tendința de găsire a armoniei în comunicarea dintre generații.

Evenimentul a avut loc grație susținerii Patiseriei „Dulcinella”.

Loading