Promovarea unităților de curs opționale și la liberă alegere

„Promovarea unităților de curs opționale și la liberă alegere” a fost genericul activității desfășurate astăzi, 18 aprilie 2024, la Facultatea de Științe ale Educației, UPSC.

Evenimentul a fost moderat de prodecanul facultății, dna dr. conf. univ. Valentina CIOBANU și a întrunit studenți, anul de studii I-III; șefi de catedră, profesori universitari de la catedrele Pedagogia Învățământul Primar; Pedagogie Preșcolară, Educație Fizică și Dans; Filologie Engleză; Istorie și Științe Sociale; Asistență Socială.

Studenții au fost familiarizați cu lista unităților de curs/modulelor opționale și unităților de curs la liberă alegere din planurile de învățământ de la toate programele de studii, ciclul I, licență, învățământ cu frecvență.

În cadrul evenimentului au fost promovate în mod creativ, motivant și convingător prin îmbinarea discursului oral cu suportul vizual unitățile de curs opționale și la liberă alegere de următorii titulari de curs: SARANCIUC-GORDEA Liliana, dr., conf. univ.; COJOCARI Lidia, dr., conf. univ.; DUBINEANSCHI Tatiana, dr., conf. univ.; NOROC Larisa, dr., conf. univ.; POPA Natalia, dr., lector univ.; BUZINSCHI Elena, dr., lector univ.; SAVIȚCHI Corina, lector univ.; GÎNJU Gheorghe, dr., lector univ.; STRATAN Victoria, dr., lector univ.; MUNTEANU Tamara, dr., lector univ.; BUCUCI Olesea, lector univ.; STRATAN Valentina, dr. conf. univ.

Mulțumiri alese dnei prodecan, tuturor șefilor de catedre, profesorilor universitari pentru implicare activă în promovarea și prezentarea originală a unităților de curs opționale și la liberă alegere, iar studenților pentru interesul manifestat față de activitatea realizată.

Loading