Administrația UPSC, în dialog cu studenții

Pentru că o instituție de învățământ este valoroasă prin profesorii ei, și, în măsură egală, prin respectaresa părerilor studenților acesteia, astăzi, 17 aprilie 2024, rectorul UPSC, dna Alexandra BARBĂNEAGRĂ a desfășurat o întâlnire cu membrii Autoguvernanței Studențești de la Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă” din Chișinău, studenți activi și implicați de la toate cele 8 Facultăți ale Universității.

În cadrul mesei rotunde cu genericul „Dialog cu studenții” s-a discutat despre studii de calitate în învățământ superior, despre oportunități adresate studenților, despre încadrarea în câmpul muncii a absolvenilor, etc. Dna rector a reiterat importanța acestei structuri reprezentative a UPSC. Studenții au avut posibilitatea să afle informații despre proiectele în care este implicată instituția, scopurile și finalitățile acestora, noutățile bune despre căminele studențești, săli de studii, programe, direcții și perspective de dezvoltare ale Universității.

Studenții au adresat întrebări, și-au expus părerile și viziunile lor vis-a-vis de viața studențească, necesitățile și oportunitățile dedicate studenților. Aceste întâlniri vor deveni o tradiție, a asigurat dna rector, pentru a se reuși sincronizarea tuturor aspectelor ce țin de dezvoltarea Univeristății, care trebuie să fie în tandem cu interesele și necesitățile studenților.

Loading