Sesiuni de formare UPSC: e-Administrare

Astăzi, 8 aprilie 2024, la UPSC, s-a desfășurat Seminarul de instruire privind utilizarea Sistemului Informațional Autorizat e-Administrare. Managementul Documentelor. Controlul Executării Documentelor.

Evenimentul a fost adresat angajaților UPSC, 96 de persoane desemnate, cărora li-a fost prezentat Ghidul de utilizare a produsului software e-Administrare. Managementul Documentelor. Controlul Executării Documentelor.

Produsul software „e-Administrare. Managementul Documentelor. Controlul Executării Documentelor” furnizat de către I. P. „Serviciul Tehnologia Informației și Securitate Cibernetică” are scopul de a oferi o soluție complexă, eficientă și r eprezintă un sistem integrat de management al documentelor electronice ce pune la dispoziție funcționalități complete de salvare, arhivare, căutare, istoric, control, versionare, flux de aprobare și raportare. Accesul la documente se realizează în conformitate cu politica de securitate a informației instituționale și se adaptează la nevoile organizației. Sistemul asigură stocarea securizată a documentelor și oferă o abordare inovativă cu privire la modul de gestiune și organizare a documentelor, reducând considerabil timpul de acces la documente precum şi modul de distribuire și modificare al acestora.

Loading