ANACEC a înmânat Certificate de evaluare externă a calității programelor de studii superioare de licență și master și medalii cadrelor științifico-didactice ale UPSC

Doamnei Garștea Nina, dr., conf. univ, decanul Facultății Științe ale Educației, i-au fost înmânate Certificatele de evaluare externă a calității programelor de studii superioare de licență și master:

  • Pedagogie preșcolară, 180 ECTS, învățământ cu frecvență și cu frecvență redusă;
  • Pedagogie în învățământul primar, 180 ECTS, învățământ cu frecvență și cu frecvență redusă;
  • Pedagogie în învățământul primar și Limba engleză, 240 ECTS, învățământ cu frecvență;
  • Pedagogie în învățământul primar și Pedagogie preșcolară, 240 ECTS, învățământ cu frecvență;
  • Management și consiliere în educație preșcolară, 120 ECTS, învățământ cu frecvență.

Doamnei Mîslițchi Valentina, dr., conf. univ., Facultatea de Psihologie și Psihopedagogie Specială, i s-a conferit Medalia „Promotor al culturii calității în educație și cercetare”, în semn de înaltă apreciere pentru promovarea culturii calității în educație, pentru corectitudinea, responsabilitatea și profesionalismul manifestate în activitățile de evaluare externă a programelor de studii din învățământul superior.

Doamnei Mokan-Vozian Ludmila, dr., conf. univ.,  Facultatea de Arte Plastice și Design, i s-a conferit Medalia „Promotor al culturii calității în educație și cercetare”, în semn de înaltă apreciere pentru promovarea culturii calității în educație, pentru corectitudinea, responsabilitatea și profesionalismul manifestate în activitățile de evaluare externă a programelor de studii din învățământul superior.

Comunitatea academică a UPSC vă adresează sincere felicitări, dragi colegi! Să aveți, în continuare, multă inspirație și să dați dovadă de persevederență și dedicație în tot ce faceți!

Loading