La Facultatea de Filologie și Istorie, „Femeia – al cincilea anotimp”

Cu prilejul Zilei Internaționale a Femeii, studenții și profesorii Facultății de Filologie și Istorie au omagiat grația, iubirea și maternitatea.

Activitatea a fost realizată de către studentele de la anul I și II, programul de studii Limba și literatura română și limba engleză, cu implicarea interactivă a profesorilor facultății.

Conținutul valoric al sărbătorii a fost asigurat în manieră literară și artistică prin valorificarea  creativă și inteligentă a câtorva proiecții ale feminității în literatură și în cea a artelor conexe: femeia-mamă, axis mundi, femeia- iubită, femeia-creație.

Prezentă la manifestare, decana Gabriella Topor și-a exprimat gratitudinea față de efortul Catedrei de limba și literatura română în realizarea activităților la facultate și universitate. În context, dumneaei a adus un frumos elogiu domnișoarelor și doamnelor facultății, mulțumindu-le pentru activitatea prodigioasă.

Șeful Catedrei de limba și literatura română, dr. hab. conf. univ. Adrian Ghicov a adresat urări de viață lungă și fericită tuturor doamnelor și domnișoarelor facultății, precizând că universitatea  își menține poziția onorabilă în topul instituțiilor superioare de învățământ grație implicării și autorității profesionale ale acestora.

Genericul activității – Femeia – al cincilea anotimp – a mobilizat prezența pentru cel mai frumos și personalizat  mesaj: TU EȘTI PRIMĂVARA MEA!

Loading