La Facultatea de Filologie și Istorie, master-classul „Abordări moderne ale predării literaturii universale”

„Abordări moderne ale predării literaturii universale” a fost genericul unui master-class, desfășurat la Facultatea de Filologie și Istorie, UPSC, în data de 16 noiembrie 2023, ulterior, finalizat cu o masă rotundă.

Master-classul a fost condus de Pavel Polișciuc, profesor de literatură universală de la LT „Dimitrie Cantemir” din mun. Bălți, câștigător al Premiului I la categoria „Profesorul anului” (2023).

La această activitate, au participat studenții-filologi din cadrul Facultății, profesori ai liceelor ​​din mun. Chișinău, precum și liceenii de la LT „Alecu Russo”, LT „Nikolai Gogol”, LT „B. Herţli”, LT „Olimp”.

Acest eveniment a marcat constructivist schimbul de experiență didactică și valorificarea imaginii profesorului, fortificarea relațiilor dintre instituțiile preuniversitare și universitate, precum și promovarea imaginii UPS  „Ion Creangă” din Chișinău.

Evenimentul a fost organizat de Catedra de limbă și comunicare, reprezentată de doamna Irina Țvic, dr. conf., și decanul Facultății de Filologie și Istorie, dna conf. univ., dr. Gabriella Topor.

Loading