Și la UPSC, toamna se numără bobocii

Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă” din Chișinău, într-o manieră deosebită, și-a întâmpinat, și de această dată, studenții anului I, desășurând, în seara de 2 noiembrie 2023, cel mai așteptat eveniment dedicat studenților anului I – Balul Bobocilor.

Manifestarea culturală are drept scop promovarea tinerelor talente, participarea studenților la activități extracurriculare, implicare, comunicare, cunoaștere și lansarea festivă spre o nouă treaptă a vieții, cea de studii superioare de licență.

Participanții, studenții anului I au demonstrat talent, ingeniozitate și capacități intelecuale deosebite, astfel, comptetiția a fost acerbă. Concursul a debutat cu prezentarea concurenților – boboci, ca mai apoi, să urmeze proba de dans, fiecare dintre ei și-au etalat măiesria coregrafică. Au urmat și alte probe prin care participanții au demonstrat iscusință scenică, talent și ingeniozitate.

Evenimentul a întrunit 7 perechi de bobocei, care și-au reprezentat Facultatea și au concurat pentru MAREA VICTORIE.

Tematica ediției 2023 a fost Uniunea Europeană, membră a căreia tinde să devină și Republica Moldova și fiecare Facultate a ales să prezinte curiozități, tradiții și oportunități pe care le oferă ȚARA EUROPEANĂ reprezentată.

Astfel, Juriul a acordat:

  • LOCUL I

– Dușchina Alina și Covali Chiril – Facultatea de Fizică și Matematică
Țara reprezentată – România

  • LOCUL II

– Cebotaru Paula și Grigorcea Nicu – Facultatea de Bilogie și Chimie
Țara reprezentată – SPANIA

  • LOCUL III

– Plotnic Anastasia și Stratan Bogdan – Facultatea de Științe ale Educației
Țara reprezentată – AUSTRIA

  • LOCUL IV

– Mocanu Bianca și Cazac Nikita – Facultatea de Arte plastice și Design
Țara reprezentată – ITALIA

– Perțu Mădălina și MELNIC Octavian – Facultatea de Filologie și Istorie.
Țara reprezentată – GRECIA

– Cetulean Angela și Zop Maxim – Facultatea de Limbi și Literatui Străine
Țara reprezentată – FRANȚA

– Pînzaru Carmen Emilia și Beșleagă Sandu – Facultatea de Psihologie și Psihopedagogie Specială
Țara reprezentată – IRLANDA

Aducem sincere felicitări tuturor perechilor participante la Balul Bobocilor 2023, suntem mândri de curajul și perseverența voastră! Cursele și concursurile vieții voastre sunt la început de drum! Ne-ați demonstrat că puteți, avem încrederea că VICTORIILE URMEAZĂ!

VĂ AȘTEPTĂM LA 𝐌𝐀𝐑𝐄𝐀 𝐅𝐈𝐍𝐀𝐋𝐀̆, EDIȚIA INTERUNIVERSITARĂ A BALULUI BOBOCILOR, 2023, în data de 𝟏𝟕 𝐧𝐨𝐢𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟑, în Clubul SKAL, str. 31 august 1989, nr. 117.

Loading