Studenții Facultății de Arte Plastice și Design, în vizită de studiu la DAS EXPO, 2023

Studenții programulului de studii Design interior, de la Facultatea de Arte Plastice și Design a UPS „Ion Creangă” din Chișinău, în data de 3 noiembrie 2023, au efectuat o vizita de studiu în cadrul expoziției moderne de design interior DAS INTERIOR SALON și DAS IMOBIL, din cadrul DAS EXPO, 2023, care s-a desfășurat la MOLDEXPO. Vizita de studiu a fost coordonată de către cadrele didactice din cadrul Facultății, doamnele Mirza Iulia, Prosii Irina, Spătaru Rodica.

DAS EXPO, 2023 include două expoziții tematice din domeniul imobiliarelor, construcțiilor, arhitecturii și designului, desfășurate concomitent.

  • Expoziția tematică DAS INTERIOR SALON este cea mai mare expoziție de mobilă și design interior din Republica Moldova. Un eveniment internațional cu un impact colosal în dezvoltarea pieței interne a amenajării interioarelor și a imobiliarelor. DAS INTERIOR SALON reprezintă unica expoziție tematică din țară, ce se desfășoară anual de mai bine de 10 ani, unde sunt expuse, practic, toate sectoarele de pe piața mobilei, a finisajelor, a decorului și designului de interior.
  • Expoziția IMOBIL constituie un eveniment unic pentru încheierea afacerilor sigure și reciproc avantajoase, pentru stabilirea legăturilor și a contactelor utile, precum și pentru investiții în domeniul imobiliar. Expoziția oferă vizitatorilor posibilitatea de a discuta cu profesioniștii din domeniu întrebări legate de vânzarea, cumpărarea și chiria imobilelor atât în țară, cât și peste hotare; de a beneficia de consultări privind creditarea ipotecară, investiții și multe altele.

Loading