Conferința științifică internațională „Educația din perspectiva conceptului Clasa Viitorului”

„Educația din perspectiva conceptului Clasa Viitorul” a fost genericul conferinței internaționale organizată în perioada 3 – 4 noiembrie 2023, de către UPSC, în cadrul proiectului de cercetare „Educația inițială și continuă din perspectiva conceptului Clasa Viitorului”, cifrul proiectului: 20.80009.0807.37.

În deschiderea evenimentului, cu un cuvânt de salut s-a adresat participanților dna prorector Ludmila ARMAȘU-CANȚÎR, prorector pentru relații internaționale și cooperare, dr., conf. univ. și Diana ANTOCI, prorector pentru cercetare dr. hab., conf. univ. (UPSC). De asemenea, au prezentat comunicări și au desfășurat sesiuni în plen Corinna BORER, dr., Manager de proiect, Proiectele Internaționale în Educație, Universitatea Pedagogică din Zürich (Elveția), Mariela PAVALACHE, dr., prof., Universitatea Transilvania din Brașov (România), Lala ALIYEVA, dr., prof., Universitatea de Stat din Bacu (Azerbaijan), Dragoș ILIESCU, dr., prof., Universitatea din București(România), Mariana ZUBENSCHI, dr. (UPSC), Viorica CAZAC, dr. (USMF, UPSC).

Evenimentul s-a desfășurat în format mixt și a fost moderat de către Victoria GONȚA, conf., dr., director de proiect.

La eveniment, au participat peste 300 de cercetători, profesori, doctoranzi din Moldova, România, Elveția, Franța, Israel, Ucraina, Germania,Turcia, Azerbaijan.

Lucrul în secții a demonstrat interesul sporit pentru tema proiectului. În ziua a doua a conferinței, participanții au continuat discuțiile în webinare, workshopuri, ateliere, implicându-se plenar în activitățile interactive.

Loading