La UPSC, Salonul Internațional de Inventică și Antreprenoriat Inovativ

În perioada 12 – 13 octombrie 2023, în cadrul Universității Pedagogice de Stat „Ion Creangă” din Chișinău (Clasa Viitorului), și-a desfășurat lucrările Salonul Internațional de Inventică și Antreprenoriat Inovativ, în cadrul căruia au fost expus epeste 250 de lucrări la cele 5 categorii: INVENTIONS, BOOK SALON, INNOVATIVE ANTREPRENEURSHIP, THE YOUNG INVENTOR, THE YOUNG ENTREPRENEUR.

Salonul Internațional de Inventică și Antreprenoriat Inovativ are misiunea de a uni pe aceiași platformă cercetătorii și antreprenorii, practicienii cu experiență și tinerii care abia încep primele cercetări pentru a asigura fuziunea între diverse grupuri și a realiza conexiuni care ar permite asigurarea continuității școlilor științifice și transmiterea experienței între generații. Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă” are un interes deosebit pentru promovarea tinerilor în cercetare, de încurajare a talentelor în creștere.

În cadrul Salonului au fost expuse lucrări din Republica Moldova, România, Republica Cehă, Germania, Eveția, Arabia Saudită, Malaezia, Indonezia.

Loading