Cu ocazia Zilei Profesorului, mesajul de felicitare al Doamnei Rector Alexandra Barbăneagră

Dragi colegi, stimați Profesori,

Cu ocazia Zilei Internaționale a Profesorului, comunitatea academică a Universității Pedagogice de Stat „Ion Creangă” din Chișinău Vă adresează cele mai sincere felicitări!

Timpul trece, tendințele se schimbă, dar rolul profesorului în societate rămâne la fel de important. În lumea modernă în care trăim, necesitatea contribuției profesorului în societate este tot mai accentuată. Doar împreună, cu efort comun, vom reuși să ne bucurăm de puterea crescândă a prestigiului profesiei de pedagog.

Devotați și perseverenți, profesorii sunt oamenii care nu pot munci decât cu abnegație și acest lucru se poate ușor remarca în rezultatele muncii, pentru care, cu deosebit respect, societatea întreagă își manifestă azi gratitudinea și recunoștința.

Distinși colegi, ați schimbat atâtea vieți cu înțelepciunea și cunoștințele Dvs.! Ați investit în generații întregi energie, emoții, timp și dedicație! Zi de zi, descoperiți oameni, modelați lideri, creați și transmiteți valori!

Vă mulțumim pentru contribuția valoroasă în perpetuarea educației de calitate, pentru devotament în realizarea nobilei meserii de cadru didactic!

Vă urăm ani mulți de predare ușoară, entuziasm, încredere, creativitate și energie inepuizabilă în a semăna lumină și înțelepciune printre oameni. Să aveți mereu forțe creatoare și să înregistrați noi ascensiuni în domeniul profesional!

Cu înaltă prețuire,
Alexandra BARBĂNEAGRĂ,
Rector UPSC

Loading