La Facultatea de Psihologie și Psihopedagogie Specială, ceremonia de înmânare a Diplomelor, promoția 2023

Facultatea de Psihologie și Psihopedagogie Specială, UPSC, fiind prima Facultate de acest profil din R. Moldova, în toți cei peste 30 de ani de activitate (1992), pregătește cadre profesionale care, în pofida transformărilor sociale actuale, reușesc să-și îndeplinească misiunea și să-și maximizeze potențialul profesional.

Promoția 2023 a Facultății de Psihologie și Psihopedagogie Specială a UPSC, cu mândrie și aprecieri merituoase, a numărat, în zilele de 7 și 10 iulie, peste 200 de absolvenți la licență și peste 180 – la masterat. Absolvenții cu cea mai înaltă medie de studii, din fiecare grupă academică, au primit titlul de șef de promoție.

Dna Alexandra BARBĂNEAGRĂ, rector UPSC, dna Maria VÎRLAN, decanul Facultății și cadre didactice au felicitat absolvenții și le-au urat să-și mențină entuziasmul și să-și manifeste potențialul spre noi ascensiuni profesionale.

La rândul lor, absolvenții și-au exprimat sentimentele de recunoștință și gratitudine față de profesori, subliniind calitatea competențelor formate pe parcursul anilor de studiu. Profund emoționați, absolvenții au subliniat faptul că, studiile la Facultatea de Psihologie și Psihopedagogie Specială a UPSC au fost o onoare, dar și o lecție cu impact asupra propriei personalități, una de efort, răbdare, dedicație, dezvoltare personală și chiar reziliență. Studiile teoretice și practice, precum și competențele formate îi vor ajuta nu doar în activitatea profesională, dar și în viața de zi cu zi, au accentuat absolvenții.

Loading