Workhop la Facultatea de Arte Plastice și Design, susținut de profesor de la Institutul Politehnic din Tomar, Portugalia

La Facultatea de Arte Plastice și Design, a devenit o tradiție de a organiza, cu regularitate, manifestări cu caracter formativ, cu experți de forță și profesioniști în domeniile arte vizuale, design grafic și media design, cu invitați din țară sau din străinătate.

Recent, în perioada 23 – 26 mai 2023, în laboratorul de tehnologii digitale din cadrul facultății s-a desfășurat un workshop cu genericul „Tehnici și metode de aplicare a imaginilor fotografice în crearea contentului digital media” (8 ore). Atelierul a fost petrecut de Miguel Duarte Jorge, profesor din cadrul Polytechnic Institute of Tomar, Portugalia și s-a desfășurat în cadrul programului Erasmus+. La workshop au participat 3 cadre didactice și 12 studenți de la programele de studii Grafică și Arte plastice.

Scopul activității a fost de a dezvolta participanților competențe de a lucra efectiv cu softul Photoshop, cât și de a le forma deprinderi de aplicare a diferitor procedee de lucru cu imagini fotografice la crearea unui produs digital reușit din punct de vedere al cerințelor de marketing.

Loading