Studentă a UPSC, câștigătoare în Concursul „Prix du Lauréat francophone”. Felicitări!

Biroul Național al Agenției Universitare a Francofoniei în Republica Moldova a organizat cea de-a doua ediție a concursului „Prix du Lauréat francophone”, în cadrul Planului Național AUF-Moldova, destinat celor mai activi studenți francophoni din universitățile membre. Astfel, AUF își propune să încurajeze motivația studenților moldoveni de a-și continua studiile în limba franceză.

La etapa de selecție finală, în urma examinării celor 20 de dosare și a interviului online, AUF-Moldova a anunțat cîștigătorii de la toate universitățile membre, care vor beneficia de o mobilitate în Franța, la Paris, în această vară, ca recompensă pentru eforturile și implicarea în francofonia științifică.

Câștigătoarea din partea Universității Pedagogice de Stat „Ion Creangă” din Chișinău este desemnată Victoria COSTIN, studentă în anul II, grupa 203 B, franceză/engleză, Catedra Filologie Romanică, Facultatea Limbi și Literaturi Străine.

Exprimăm sincere felicitări tuturor câștigătorilor, îi dorim un sejur frumos și succese laureatei UPSC și îndemnăm toți studenții francofoni să exceleze la anul viitor pentru a beneficia de oportunități la fel de frumoase din partea AUF!

Mulțumiri alese BN AUF-Moldova pentru susținerea constantă a comunității francofone a UPSC!

Loading