Mobilități academice Erasmus+, la Facultatea de Științe ale Educației

În perioada 22 – 26 mai 2023, profesorii universitari dr. conf. univ. Gürkan KAYA și dr. conf. univ. Mahmut Sami KOYUNCU de la Departamentul Științe ale Educației, Facultatea Pedagogie, Universitatea Afyon Kocatepe din Turcia, au desfășurat activități de predare și formare în cadrul Facultății de Științe ale Educației, UPSC, în contextul Mobilității academice Erasmus+.

În timpul mobilității academice au fost realizate obiectivele trasate de fiecare participant și desfășurat programul stabilit de decanul facultății, dna dr. conf. univ. Nina GARȘTEA și șeful Catedrei Pedagogia Învățământului Primar, dna dr. prof. univ. Ludmila URSU.

De asemenea, participanții au vizitat campusul universitar și Centrul Național de Inovații Digitale în Educație „Clasa Viitorului”, fiind ghidați de dna director Victoria BELOUS.

În cadrul orelor de curs la disciplina Didactica matematicii, realizate de dl dr. conf. univ. Gürkan KAYA au participat studenții Facultății.

Programul a inclus și masa rotundă „Schimb de bune practici în educație și cercetare”, la care au participat profesorii universitari de la catedrele de profil ale facultății și dl dr. conf. univ. Sergiu SANDULEAC, Catedra de Psihologie, Facultatea de Psihologie și Psihopedagogie Specială.

Rezultat al activităților de predare și formare desfășurate a fost schimbul de bune practici prin etalarea metodelor de cercetare, predare-învățare-evaluare, analiză statistică etc., utilizate în procesul de cercetare și formare profesională inițială a cadrelor didactice, au fost stabilite relații de colaborare cu profesorii din Turcia, au fost lansate invitații de vizită la Universitatea Afyon Kocatepe, de participare la conferințe științifice, proiecte de cercetare, de publicare a rezultatelor cercetării științifice în revistele universității etc.

Aducem mulțumiri tuturor participanților pentru implicare, colaborare și comunicare în cadrul activităților desfășurate!

Loading