Parteneriat: Facultatea de Științe ale Educației și Școala Gimnazială „Daniela Cuciuc” din Piatra-Neamț, România

Astăzi, 18 mai 2023, la Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă” din Chișinău, a fost realizat un program de activități de parteneriat între Facultatea de Științe ale Educației, UPSC și Școala Gimnazială „Daniela Cuciuc” din Piatra-Neamț, România.

Evenimentul s-a desfășurat în format mixt: cu prezență fizică și online și a întrunit manageri din instituțiile educaționale atât din R. Moldova, cât și din România.

Deschiderea evenimentului a fost realizată de către decanul Facultății de Științe ale Educației, dna Nina Garștea, dr., conf. univ., care a vorbit despre proiectele Facultății și programele de studii din cadrul acestei Facultăți, accentuând cele mai de amploare realizări.

Dna Victoria Belous, directoarea CNIDE, a prezentat Centrul Național de Inovații Digitale în Educație „Clasa Viitorului”, care este o platformă de inovații digitale în educație. 

Participanții la eveniment au prezentat următoarele comunicări:

  • Planificarea la nivel de școală a tipurilor de inovații și responsabilități, director Mihai Soloan;
  • Managementul inspecției școlare – modalități de eficientizare a controlului calității actului didactic, director adjunct  Ioana Roxana Iordache.
  • Workaholismul, sindromul arderii profesionale și menținerea familiei armonioase: strategii și tehnici de respectare a modului sănătos de viață, dna Larisa Cuznețov, dr. hab., prof. univ.

Aducem mulțumiri organizatorilor acestui eveniment, dnei dr. hab., prof. univ.,  Cuznețov Larisa, dnei dr., conf. univ. Olga Raileanu, dnei director adjunct Ioana Roxana Iordache, domnului director Mihai Soloa, dnei directoare CNIDE, Victoria Belous și tuturor participanților la eveniment.

Loading