Reprezentanți UPSC, în mobilitate academică Erasmus+, la Universitatea din Niš, Serbia, Facultatea de Filosofie

În perioada 8 – 12 mai 2023, profesorii universitari Sergiu SANDULEAC, dr., conf. univ. (Facultatea de Psihologie și Psihopedagogie Specială), Svetlana BUREA, dr., conf. univ. (Facultatea de Limbi și Literaturi Străine) și Nina GARȘTEA, dr., conf. univ. (Facultatea de Științe ale Educației), au desfășurat activități de predare și formare la Facultatea de Filosofie a Universității din Niš, Serbia.

În timpul mobilității academice au fost realizate obiectivele trasate de fiecare participant și desfășurat programul stabilit de șefii Departamentelor Psihologie (dr. conf. univ. Milica Tošić Radev), Limbi străine (dr. conf. univ. Milena Kalićanin) și Pedagogie (dr. prof. univ. Marija Jovanović).

Profesorii au avut întrevederi cu Dl. Ivica Manić, coordonator Erasmus+ la Universitatea din Niš; Dna Vesnica Krtolica, coordonator al oficiului internațional din cadrul Facultății de Filosofie, Dl Ivan Jovanović, dr., conf. univ., prodecanul facultății și discuții cu profesorii universitari Biljana Mišić Ilić, Dušan Todorović, Jelena Petrović, Dragana Jovanović, Marija Tudosiević, Aleksandar Pejčić.

De asemenea, cu sprijinul dnei dr. prof. univ. Marija Jovanović, a fost organizată o întâlnire și schimb de bune practici cu profesorii universitari Milica Ristić, dr., conf. univ. și Darco Stojanović, dr., conf. univ. de la Facultatea de Pedagogie din Vranje.

Ca rezultat al activităților de predare și formare realizate, au fost stabilite relații de colaborare cu profesorii universitari și studenții facultății, au fost lansate invitații de vizită la Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă” din Chișinău, de participare la conferințe științifice, proiecte de cercetare, de publicare a rezultatelor cercetării științifice în revistele universității etc.

Loading