Evenimente importante în cadrul proiectului H2020 BS CONNECT

În perioada 3 – 4 mai 2023, la Bruxelles, a avut loc o serie de evenimente organizate în cadrul proiectului H2020 BS CONNECT, inclusiv Adunarea Generală BS CONNECT, Adunarea Rețelei Operaționale de Finanțatori și Lansarea Planului de Implementare a SRIA la Marea Neagră.

Cu participarea unor factori de decizie la nivel înalt și a peste 100 de părți interesate, Lansarea Planului de Implementare a SRIA (Agenda Strategică pentru Cercetare și Inovare) la Marea Neagră, în cadrul Parlamentului European, a marcat o piatră de hotar în promovarea cercetării și inovației la Marea Neagră.

Evenimentul a fost găzduit de către dl. Marian-Jean MARINESCU, membru al Parlamentului European și al SEArica, având în calitate de coorganizatori: Proiectul Black Sea CONNECT, Directoratul General pentru Cercetare și Inovare al Comisiei Europene, cu susținerea CPMR (https://cpmr.org/) și al CBMN (https://cpmr-balkan-blacksea.org/).

 Din componența delegației moldovenești au făcut parte: conf. univ. dr. Tudor CASTRAVEȚ, lect. univ. dr. Lucia CĂPĂȚINĂ, asist. univ. Vitalie DILAN, – membri ai echipei BS CONNECT de la UPSC, dl Sveatoslav POSTORONCĂ, consultant superior în cadrul ANCD și dna Elena CULIGHIN și dra Aliona ISAC – Tineri Ambasadori ai Mării Negre.Pentru detalii suplimentare: http://connect2blacksea.org/press-release-on-the-launch-of-the-black-sea-sria-implementation-plan/.

Loading